Min lilla Mästerkock

När jag lagar mat o veckorna är Oscar ofta med mig och hjälper till. Han tycker det är jätte roligt att både baka och laga mat.

20140501-221242.jpg

I onsdags skulle de på utflykt till skogen och ha med sig matsäck. Så då frågade jag O vad han ville ha med sig för matsäck och då valde han pannkakor.

20140501-221338.jpg

Pannkakor är nog en av de enklaste maträtterna att laga så vi hann knappt innanför dörren innan han tog fram ingredienserna. Han vet exakt vad det ska vara i. Så vi vispade smet och stekte pannkakor för fulla muggar. Han tycker det är så himla skoj och jag älskar när man kan förena nytta med nöje. Mat måste ju lagas och jag vill ju såklart hinna umgås med honom mycket oxå. Jag brukar få mycket bra inspiration när jag lagar mat i veckorna ifrån Ica. Här finner man många smarta tips och goda recept när man lagar mat med barn.

20140501-221606.jpg

En liten låda med pannkakor, päron och festis blev matsäcken för skogsutflykten. Även perfekt matsäck för barn när man reser.

Brukar dina barn göra utflykter med förskolan? Vad brukar du packa i matsäck?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *