Barnpassning med Nannyakuten

Vi får ofta till det där med barnvakt och barnpassning eftersom vi har så snälla mammor jag & min make. O mormor och farmor ställer verkligen upp flera gånger i månaden om vi behöver hjälp. Vilket vi ofta behöver några gånger i månaden eftersom jag är borta ca 5-10 nätter / månad beroende på mitt schema. I helgen hade vi svårt att få barnvakt och maken ville iväg på en överraskningsfest för sin vän som fyllde år. Så vi tog hjälp av Nannyakuten.

20141204-121128.jpg

Verkligen hur bra som helst. Först och främst så letar de efter en passande barnvakt och sen kom barnvakten hem till oss en dag veckan innan för en intervju och se om vi ”klickade” och vi framför allt O gillade henne. Så de lekte och det funkade bra ihop. Sen kom hon strax innan utsatt tid i lördags och var barnvakt på kvällen. Det var inga problem alls. De hade lite Myskväll, hon läste saga och sen somnade han som vanligt kl 20. Så vi var verkligen positivt överraskade och kommer definitivt ta hjälp av Nannyakuten igen om det krisar och såklart försöka få samma tjej igen om det funkar. Det var även väldigt prisvärt. Hur bra som helst.

Har ni tagit hjälp av någon barnvaktsförmedling någon gång?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *