Moments By Maria Montazami

 

Förra veckan var jag inbjuden på ett trevligt event med självaste Maria Montazami och Fyrklövern Living and Room. Maria Montazami ha nämligen designat sin egen servis hos Fyrklövern Moments By Maria Montazami.

 

DSC00955

 Såklart bjöds det på bubbel a lá Maria Montazami också – ett rikitigt gott bubbel för en bubbel älskare som mig. Hennes egna champagne glas med tofsar, ur tjusiga skulle jag vilja säga.

DSC00961

 

 Hennes serivis och glas kollektion var verkligen to die for. Så himla vacker och romantisk inspirerad tycker jag.

DSC00966

 

DSC00967

 

DSC00970

 

DSC00973

 Rosa som jag dessutom älskar.

DSC00976

 Hennes viner är ju också väldigt goda, har druckit dem förr och dricker de även gärna igen.

DSC00969

 Jag kunde ju inte gå därifrån utan att ta en ”idol bild” med henne. Jag gillar verkligen Maria, hon är verkligen ärlig och sig själv, med ärlighet tror jag man kommer längst. Hon känns mest älskad av alla Hollywood fruarna. Insåg även när jag stod bredvid henne hur lång och ståtligt vacker hon är. Jag kände mig väldigt liten bredvid henne 😉

 

 

Spana också in

2 kommentarer

 1. Lika fina båda två !! 🙂
  Va mysigt med alla roliga event och visningar !
  Här har jag precis avslutat en hektisk vecka och njuter nu av att bara vara LEDIG.
  Alla kartonger är upp packade och nu ska jag bara mysa i helgen.
  Inga måsten !

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *