Vardagsromantik med Vinprovning

 

I förra veckan bjöd Loppi och Enjoy Wine in till Vinprovning och tips för hur man får till vardagsromantiken i vardagen som småbarnsförälder och hur viktigt det är att ta hand om varandra i en realation liksom vänskapen.

20141203-120317.jpg

Fotograf; Petra Kyllerman

 

DSC00978

Vi fick smaka på två riktigt goda italienska prisvärda röda viner tillsammans med en massa goda anti-pasti från Zeta.

DSC00979

En riktigt rolig och trevlig kväll. Jag älskar när det dyker upp små roliga saker i veckan som lättar upp vardagen. En kväll med vardagromantik med goda vänner blev det denna gången.

Är du duktig på vardagsromantiken? Vi fick veta att de 3 största sakerna som förstör vardagsromantiken är tröttheten,
 stressen och en smartphone. Det kan jag verkligen förstå för hur ofta är man inte trött eller stressad? Sen tror jag att smartphonen tar upp mångas liv överdrivet mycket. Jag brukar ha som regel att inte använda den speciellt mycket när jag är med sonen. Men då blir det ju lärt att jag använder den på kvällen istället när han somnat. . .

Dock försöker jag och maken ha minst en kväll per vecka när vi delar på en flaska vin och äter gott tillsammans. Med tanke på att jag jobbar många helger så behöver ju detta inte vara en helg för oss. Utan snarare en vardag kväll när vi är båda hemma. Jag är ju mest ledig i veckorna.

Har du några bra vardagsromantik tips kanske?

De sägs ju tyvärr att de flesta skilsmässor / separationer sker under barnens första 6 levnadsår, så det gäller att ta hand om varandra.

Var rädd om varandra,  ta hand om varandra och följ ditt hjärta är mina goda råd 😉

 

Spana också in

3 kommentarer

 1. Vilket trevligt event det lät som!
  Jag och maken brukar försöka tänka lite extra på vardagslyx här hemma, det är nog framförallt för att vi är lediga varannan helg tillsammans (ibland inte ens det) och de andra helgerna så jobbar vi båda två. Tycker det känns lite extra lyxigt att öppna en flaska vin, äta gott och mysa tillsammans en tisdag istället för en lördag. Men det kan också vara att vi går och äter frukost på mysigt café eller lunch på restaurang en vardag då vi båda är lediga dagtid ibland.

 2. Mysigt, och så mycket gott !1
  Jag borde nog bli lite bättre på att inte ta kärleken förgiven.
  Men på fredag har jag bjudit ut mannen på dejt – vi sk äta julbord bara vi två !!
  ( det kan vara välbehövligt efter den senaste tidens kaos med flytt,massor av jobb och magsjuka !!)
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *