Cirkus Scotts Julshow

 

Cirkus Scotts Julshow’s premiären i torsdags var verkligen helt spektakulär. En fantastiskt imponerande show. Det var första gången jag var på Cirkus Scott med O och han uppskattade det starkt. Liksom Diana och hennes killar.

 

DSC00985

 

När vi kom till Cirkusen så fanns en stor entré med en massa roliga ”prova på aktiviteter” för barnen. Så killarna åkte karusell, testade på akrobatik, ponny ridning, testade jonglera och fick även träffa tomten. Det var väldigt bra arrangerat både för stora och små barn. Även Brio hade en liten lekhörna med deras leksaker för mindre barn. Egentligen älskar O att leka med sin Brio tågbana, men denna gången hade han ju med sig sina stora kompisar så han vill såklart göra allt som de gjorde.

DSC00988

 

DSC00992

 

DSC00995

Cirkusparken uppskattades mycket av killarna. De provade på mycket roligt och perfekt grej att testa innan cirkusföreställningen började liksom i pausen.

DSC01002

 

Showen var i två delar ca 1h var, så det var lagom med en paus på ca 15 minuter emellan.

DSC01016

 

 

Showen inleddes med att några crossåkare åkte runt i ”en julgranskula”. Från början var de bara två, sen fyra och allra sist sex crossåkare samtidigt. Riktigt imponerande och killarna tyckte det var super häftigt.

 

DSC01019

De hade även en riktigt fin scen ifrån Frost, liksom ballerinor som imponerade med konster.

DSC01022

 

DSC01025

Vidare så var det en rolig clown som gjorde diverse trick och akrobater som med spänning gjorde konster både i och på ”dödshjulet”. Enormt skickliga artister.

DSC01042

Killarna satt mesta dels som ljus och var imponerade av allt som skedde.

DSC01043

 

Föreställningen pågår till och med den 7 december, så skynda dig om du vill få en upplevelse för hela familjen.

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag hade lite för höga förväntningar tror jag för jag blev lite besviken, trodde cirkus scott skulle vara makalöst, men det kanske var förr i tiden men barnen hade en fantastisk upplevelse så det känns bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *