MTR Express nya premium frukost

Imorse bjöd MTR Express in till en lyxig frukost och bjöd på sin nya Premium frukost som kommer att serveras i deras 1:a Klass på alla deras morgon avgångar innan kl 9.00.

Det är den välkände krögaren Pontus Frithiof som  har komponerat den smakfulla och trevliga frukostmenyn, liksom även övriga menyer som erbjuds på MTR Express.

Lyxig och fräsch frukost

 

Den nya frukosten i 1 klass PLUS består av tre roterande menyer:

• Spritsad färskost med kummin, quinoa och krasse på danskt rågbröd, en box med färsk frukt som vindruvor, jordgubbar och honungsmelon. En bägare med overnight oats samt ingefärs- och jordgubbskompott samt en tillbehörskopp med granola och frömix.

• Kallrökt lax, syrade morötter, rostade sesamfrön och alfalfagroddar på dansk kavring, en box med färsk frukt som skivad ananas, blåbär och honungsmelon. En bägare med overnight oats och en tillbehörkopp med granola och torkad frukt.

Skinka, ägg, finhackade picklade grönsaker, rostad lök och smörgåskrasse på kavring, en box med färsk frukt som skivad ananas, blåbär och apelsin. En bägare med grekisk yoghurt och rårörda bär och en tillbehörskopp med granola.

En bägare med grekisk yoghurt och rårörda bär och en tillbehörskopp med granola. En bägare med overnight oats samt ingefärs- och jordgubbskompott samt en tillbehörskopp med granola och frömix.

Utsikten från Atelier 23 by Pontus Frithiof

Eventet ägde rum på Atelier 23 By Pontus Frithiof som ligger i DN-skrapan på 23;e våningen. Här har man nog en av Stockholms bästa utsikter. Tyvärr var ju vädret inte det bästa idag, men förstå en härlig dag med strålande sol. Vilket ställe!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *