The Brand

 

Jag har blivit kär i ett nytt barnklädesmärke för mig The Brand.

20141009-011614.jpg

O vill numera ha coola kläder säger han. Så jag chansade och klickade hem den här luvtröjan ifrån Babyshop som är ifrån The Brand.

20141009-012004.jpg

Den blev verkligen uppskattad. Luvtröjor tycker jag är det perfekta plagget nu så här på hösten. Lagom som en jacka på dagen och funkar perfekt under regnjackan när det inte är för kallt. Måste vara ett av de smartaste plaggen som tillverkats.

Vad har du för favorit barnplagg?

 

Spana också in

10 kommentarer

  1. Jag ville också bli flygvärd förut, några år sedan. Sedan hamnade jag snett och tatuerade mig vilket var dumt nog! Då får man ju inte 🙁

    /Morgan – Bög och spermadonator.

  2. Jag ville också bli flygvärd förut, några år sedan. Sedan hamnade jag snett och tatuerade mig vilket var dumt nog! Då får man ju inte 🙁

    /Morgan – Bög och spermadonator.

  3. Gillar luvtröjor/-jackor 🙂 Men skolan har bett oss undvika sådana då barnen kan fastna med luvan i något när de leker och riskera att kvävas 🙁 Men hemma får sonen ha sådana.

  4. Gillar luvtröjor/-jackor 🙂 Men skolan har bett oss undvika sådana då barnen kan fastna med luvan i något när de leker och riskera att kvävas 🙁 Men hemma får sonen ha sådana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *