Luleå Levererar

Har haft ett par härliga jobbdagar uppe i det blå och tyvärr blir ju bloggen lite lidande när jag inte hinner med… Försöker alltid förinställa minst ett inlägg / dag när jag flyger!

20141009-133654.jpg

Fångade en grym solnedgång ifrån luften någonstans i Sverige! En regnig dag så är jag extra glad för mitt jobb ovan molnen och där solen alltid skiner!

20141009-133751.jpg

Hamnade sedan i super mysiga Luleå. Förra sommaren var jag i Luleå för första gången och efter det blir jag bara mer och mer kär i Luleå varje gång jag är där. Igår hann jag med en lång frukost och en härlig morgon promenad längs vattnet.

20141009-133907.jpg

Luleå bjöd på en fantastiskt härlig höstdag igår med härliga färger. Jag hann även med en shopping runda. Grymt bra shopping i Luleå måste jag säga, hittade mkt snyggt! Å för er söm ska ut och resa i vinter passa på och köp på er sommarens sommarkläder de reades ut för nästan inga pengar alls!

20141009-134058.jpg

Efter en sen nattflygning inatt… Så fick det bli en sen frukost idag med goda mjukostar från Fjällbrynt!

Nu väntar det sista jobbet inför vårt SpaEvent imorn är det dags…

Vi ses väl?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.