Smarta små…

 

Just nu är vi inne i en riktig bokperiod och läser böcker efter böcker. Nästan tur att det är bok rea emellan åt så man kan köpa på sig lite böcker.

20141007-224102.jpg

En helt ny bok som vi fastnat lite extra för just nu är Smarta Små upptäcker kroppen. En riktigt bra och pedagogisk bok för barn om kroppen.

20141007-224225.jpg

Vi läser några sidor i den varje kväll och det är helt fantastiskt vad vi båda har lärt oss mycket. Boken beskriver på ett intressant och lätt förståeligt sätt. Den handlar om alltifrån tänder, hörsel, till när man går till doktorn och hsr skadat sig till blodomloppet mm

Boken rekommenderas starkt.

Har du någon annan bra och pedagogisk bok att rekommendera? Vi läser mycket hemma och just nu är O även väldigt intresserad av att lära sig en massa nya saker oxå och kan återberätta det vi pratade om kvällen innan. Perfekt bok att ha med sig på en lång flygresa eftersom den är så lärorik och intressant.

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *