Hemma å myser i regnet m min lilla sjukling!

Idag är jag hemma med min lilla sjukling. Han kräktes i bilen igår precis innan vi kom hem och jag trodde bara det var solsting då solen sken in på honom eller ev åksjuka, men sen var han jätte hängig och hade nästan 39 gr feber igår kväll, så vi låg i soffan å bars myste hela em å kvällen….


Idag mår han i alla fall mycket bättre, men har vaknat flera gånger inatt och är inte riktigt så pigg och full med energi som han brukar. Å jag känner mig oxå rätt hängig efter att ha vart upp typ 5 ggr inatt… Tack å lov fick jag sova t 9 då maken gick t jobbet lite senare idag. Så nu ska vi bara ha en mysdag inne och kolla på film och mysa. Önskar nån kunde komma med en stor godispåse åt mig 😉


Nu sitter vi å käkar melon och drömmer oss bort till ett varmt land utan regn 😉 Fast helt ärligt är det rätt mysigt med regn ibland oxå. Jag tror jag bäddar åt oss båda i soffan och vi myser ner oss med någon ny barnfilm som Oscar fick i present 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *