Längtar till julen…

Kylan börjar verkligen smyga sig på nu och igår morse när jag var i Umeå var det 5 minus grader. Jag fick en liten längtan till julen redan nu… Bara 2,5 månad kvar och 1,5 månad knappt till allt julfix börjar.

20141002-092448.jpg

Ganska nyligen presenterades Blossas 2014 årgångs glögg och vet ni vad det är för smak i år? Lavendel! Jag som älskar lila blev helt kär i flaskan. Blossas lättvinsglögg har smak av fläderblom och citrus vilket jag oxå ser fram emot att smaka. Sitter redan på och funderar om vi kanske ska ha en glöggbjudning och vad jag kan baka för gott till.

Prima Julsnaps flaskan 2014 glimmar med stjärnor och vet ni vad i helgen började vi faktiskt planera julen. Julafton firar vi ju alltid i Stockholm. Sen åker vi upp till Dalarna på juldagen.

Har ni fått jullängtan ännu? Börjat planera julen?

Spana också in

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *