Sommarens Outfit; Solamigos

Summer is here – lovely!

20140714-200130.jpg

Till sommaren måste man ju ha några nya sommar outfits oxå, eller hur?! Eftersom den här killen älskar att bada och simma, så tyckte jag han skulle få några nya solakyddsdräkter till semestern. De känns som att det är dem vi använder mest på dagtid. I Dalarna var vi ju på stranden eller badade mest hela dagarna när vi inte åt mat. Det jag gillar mycket med Solamigos solskyddskläder är att de är ekologiska och sen passar det lika bra att leka i på dagarna som på stranden att bada i.

20140714-200322.jpg

Två nya solskyddsdräkter fick det bli ifrån Solamigos denna gången. Så nu är han redo för en dryg månads sommarlov nästan 5v. Så vi hoppas att vi kan förgylla ALLA sommar lediga dagar med både sol och bad.

Vilka solskyddsdräkter använder du åt dina barn?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Solamigos älskar vi också! Ekologiska solskyddsdräkter känns för oss som det enda rätta.
    Har läst en hel del om ftalater, azofärger, nonylfenol och nonylfenoletoxilat som de hittat i bland annat solskyddskläder. Jag känner att det är lite som en micro – jag skulle inte få för att värma en plastbytta i micron och om solskyddskläderna har plastryck så blir det lite samma sak. Dessutom är barnen nakna under solskyddskläderna och det känns som att en hel del ämnen kan frisläppas när solens strålar värmer badkläderna.

    Himla fina dräkter dina barn har =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *