Kvällsdopp…

Vad är inte mysigare än att gå ner och ta ett kvällsdopp ljumna sommar kvällar?

20140714-121907.jpg

Min mamma bor väldigt idylliskt i Dalarna med en brygga precis vid nedanför. Det är så enkelt att bara gå ner och ta ett morgondopp eller kvällsdopp i sjön. Eftersom det är en rätt liten sjö var det ju dessutom rätt varmt i vattnet oxå.

20140714-122228.jpg

Det är ju rätt djupt där, så O får ha sina armpuffar på sig när han hoppar i och simmar. Men så enkelt att bara gå ner och bada. Något jag definitivt saknar på sommaren när man bor i lgh i stan. Fast vi har ju faktiskt inte så långt till Hornsbergsstrands bryggor.

20140714-122548.jpg

En perfekt kväll i Dalarna brukar avslutas med bubbel och gärna Pringels chips och njuta av den fantastiska utsikten.

Har ni härliga sommarkvällar?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *