Billigaste länderna att resa till

Jag läste en artikel i Aftonbladet förra veckan om vilka länder som är billigast att resa till just nu.

20140715-133730.jpg

Där ligger Vietnam på en första plats tätt följt av Filippinerna och Bulgarien. Så med andra ord är Bulgarien det billigaste landet att resa till i Europa.

Bulgarien har ju väldigt många familjära hotell. Jag bodde faktiskt i Bulgarien sommaren 2000 och var där på semester sommaren 2007 och det är verkligen ett billigt resmål och perfekt om du bara söker sol och bad. Stranden i Sunny Beach är ju väldigt lång och fin. Det finns även mycket att se och stort kultur utbud.

Mitt favorit resmål Thailand kommer på en 7;e plats. Det är ju relativt billigt där ännu, men priserna har ju ändå stigit i turist områdena sen jag var där flesta gången 2002.

Vart reser du helst? Dit det är billigt? Eller har det ingen betydelse för dig?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag tyckte inte alls om Bulgarien. Jag var i Albena tror jag det hette och där kändes det som att bulgarierna hatade alla turister. Även dom som jobbade på restaurangerna och i butikerna. 0 i service. Besviken! Jag kommer nog aldrig åka dit igen… Grekland är nog mitt favvoställe. Billigare än spanien, fantastiskt fina öar, underbart god mat och bevarad kultur. Jag vill att det ska vara billigt att gå ut och äta och helst shoppa också. Men när jag är på semester så är service ännu viktigare än priset. Jag vill njuta av min semester och inte vara arg över att jag blir illa behandlad på restaurangen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *