Smarta packtips

Packa börjar jag känna mig som en expert på numera. Under vinterhalvåret packar jag ju min egen väska ofta en till två gånger i veckan beroende på vart jobb resan går. Å när jag ska ut och resa med Oscar känner jag mig väldigt resvan ändå. Ikväll åker vi iväg på Oscars 14;e utlandsresa med flyg, så jag känner att jag har sten koll på vad vi behöver ha med oss.

20140508-102116.jpg

Handbagaget tycker jag är en viktig del i packningen och ser till att ha smarta grejer i handväskan. Alltid ett reseapotek är med, just nu innehåller det egentligen bara värktabletter och nässpray till oss båda sant plåster, vätskeersättning och en feber termometer. Bra att ha om vi blir sjuka.

Snacks för resan och mellis är alltid bra att ha, liksom jag vill ha ett gäng nya tidningar på flyget oxå.

20140508-102412.jpg

Oscar fick packa sin väska igår. Vi reser aldrig utan hans Trunki väska. Det var nog det bästa köper för drygt 1 år sen när vi åkte till Turkiet. Den har hängt med oss på alla våra utlandsresor sen dess och är gudomlig att dra honom på, på alla flygresor. I har han allt ifrån DVDn och favorit filmer till pyssel och små leksaker.

20140508-102631.jpg

Solskyddskläder känns enormt viktigt. Det reser jag aldrig utan. Dessa fina är ifrån Solamigos. Sen solskyddskrämer såklart. Nu ska vi ju förvisso på en ”storstadssemester” men vi har bokat hotell med pool, så vi kan bada och sola lite oxå.

20140508-102817.jpg

Både för mig och Oscar tänker jag outfits, vad vi ska göra och ha på oss om dagarna, så känns packningen mycket enklare. Jag hoppas dessutom att jag ska hitta någon fin klänning som jag kan ha på bröllopet vi ska på i slutet av maj, så jag har klickat hem två nya snygga BHar från Timarco som ska med, så hoppas jag ser jag hittar en fin klänning i Spanien.

Har du några bra packtips? Vad reser du aldrig utan?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *