Flygförsening med barn…

När man ska ut och flyga med barn är det väldigt smart att tänka ett steg längre, att det faktiskt kan bli flygförsening … Man vet ju aldrig!

Just idag är vi försenade och på oss går det såklart ingen nöd, klart jag vill hem t Oscar och vi har planer imorn då vi planerar att vi ska t Lill-Skansen! Men jag har ju en arbetsdag även imorn, så jag jobbar helt enkelt!


Jag tror att det vanliga reglerna är att om ett flyg är MER än 4h försenat så brukar flygbolaget erbjuda något att äta och dricka! Jag TROR att det är standard regler inom Europa, men är inte helt säker….

Tänk dig då om flyget är ca 3,5 h försenat bara, då tror jag ingen försäkring täcker eller att man får något eller någon form ersättning….

Kolla upp med just din reseförsäkring innan ni reser iväg för att vara på den säkra sidan!

Det är ju i alla fall bra att kanske ha med extra blöjor, snacks, frukt, extra kläder, leksaker att roa sig med, böcker, tidningar etc Så man alltid ligger steget före när man är ute och reser….! Man vet aldrig vad som händer när man är ute å reser….! 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Att döma av dina soliga härliga bilder som så ofta pryder ditt liv, så undrar jag om ditt jobb känns VÄLDIGT lyxigt? Eller känns det många gånger ensamt? hur löser du barnbiten, dvs. varje pass du är iväg – vem hämtar på dagis, vem gör alla bestyr hemma? Är du hemma långledig sen nån vecka och har din son hela dygnen då? Eller hur gör du? Dela med dig om du vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *