Ingen svensk sommar utan gummistövlar ;)

När man ska resa i Sverige med barn så känns gummistövlar som ett absolut måste? Den tanken slog mig i alla fall igår. Oscar behöver ett par nya gummistövlar inför semestern då hans börjar bli för små… och för någon vecka sen glömde jag hans gummistövlar på dagis på helgen och hade behövt de hemma, eller med andra ord ett par extra hemma…

Å med en sommar på Västkusten där det faktiskt brukar regna en del på sommaren…så måste vi helt enkelt köpa med oss ett par nya, så vi är garderade för ute lek i sommar OM det blir en dålig sommar?! Man vet ju aldrig med svenska somrarna?!

Jag har surfat runt lite och letat gummistövlar idag är lite sugen på de här stövlarna så har vi räddat hösten oxå. Annars tyckte jag dessa stövlar var super söta oxå. Footway har både fri frakt & fri retur vilket jag värdera väldigt högt OM de inte skulle passa. Hur tänker du kring semestrande i sommar Sverige? Vad reser du inte utan?

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *