Dåligt väder på Gran Canaria…

I helgen var faktiskt första gången som jag hade turen och vara i Las Palmas nästan ett helt dygn på länge. Oftast är jag där mycket kortare tid och hinner inte så mkt. Men denna gången hann jag / vi med mycket. Jag tog ju med mig min vän Jenny på jobb-turen.

20140322-230349.jpg

Tyvärr var det en liten besvikelse att vädret inte var så bra i Las Palmas. Men så kan det ju vara så här års… Eller rättare sagt på norra delen av Gran Canaria. Vädret är ofta mycket bättre på södra delen av ön.

Men i Las Palmas finns det massor att göra ändå. Det behöver helt enkelt inte vara strålande sol. Det var ju ändå 20 grader varmt. Shopping stod på min väns önskan. Vi njöt av värmen en stund på balkongen innan shopping blev ett faktum.

20140322-230658.jpg

Så det blev en promenad längs strandpromenaden till Las Arenas som är det största shopping centret i Las Palmas. Så det blev väldigt mycket shopping vill jag lova. Där har de alltifrån märkesklädes butiker, barnkläder, leksaksaffärer till Lekland och foodcourt!

20140322-230858.jpg

Kvällen avslutades på bästa sätt med tapas såklart. En väldigt enkelt restaurang, men med stans godaste tapas och aioli som jag älskar.

20140322-231008.jpg

Förmiddagen idag bjöd inte heller på så mycket sol. Men vi var uppe i tid imorse och tog nästan 1h lång power walk längs strand promenaden, så jag fick visa J andra delen av Las Palmas oxå.

20140322-231122.jpg

Sen slog vi oss ner i solen faktiskt och avnjöt en lång frukost och njöt av värmen innan det var dags för mig att hoppa i uniformen igen. Nu hoppas jag på en ledig dag imorn, så bär det av söderut på måndag igen!

Har du haft en bra helg?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *