Turkiet närmar sig…

Det är JUNI – en sommar månad och vädret känns som höst – oktober…???!!! Vart tog det härliga sommarvädret vägen som var förra veckan och även i början av denna veckan….Gissa om det känns underbart skönt att vi snart åker till Turkiet och Sunwing Resort & SPA Side West Beach  🙂

Ska bli så himla skoj och få se och uppleva ett nytt hotell och ny del av Side å sen bara få njuta i solskenet och plaska i poolen med Oscar varje dag….Det enda han säger om dagarna är baada baada baada…..så han förstår nog mer än jag tror när jag säger att vi ska flyga flygplan och åka iväg och baaaada 🙂

Ni får ju såklart hänga med oss på vårt äventyr till Turkiet här på bloggen!!! Keep on reading 😉

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *