Citate London Flower House

Det här med ”Mamma Lyx” är ju verkligen något jag prioriterar starkt. Att ha snygga naglar tycker jag är super viktigt framför allt i mitt jobb när man jobbar med och visar händerna / naglarna hela tiden så vill jag definitivt ha välvårdade naglar. Jag går faktiskt och fixar mina naglar med fransk manikyr en gång i månaden och målar naglarna själv en gång i månaden. När Mildh Press och Ciate bjöd in till en inspirerande pressfrukost med manikyr med vårlig inspiration kändes det givet att gå och få mer inspiration.

20140320-095520.jpg

Ett av mina favorit nagellack är faktiskt Ciate London. Flaskorna är så söta med deras rosetter på. Å ni får inte missa deras nagellack remover med chokladsmak finns i både choklad, vitchoklad, mintchoklad och apelsinchoklad.

20140320-095600.jpg

Härom dagen fick jag dessutom manikyr av Citate London och valde deras rosa Strawberrymilkshake färg.

Diana valde en snygg blå färg från deras Flower House. Där man även får med blommor, så man enkelt och snyggt kan göra en häftig manikyr själv. Eller varför inte testa deras Beach House som kommer ut i vår, men sommarens läckraste nagellack. Jag tycker att ha snygga naglar gör så mkt mer, man kan matcha till sina kläder eller smycken. Snart är det dags för semester, då kan jag välja en annan färg. Annars håller jag mig till mer stilrena färger som passar till uniformen.

Gillar du att måla naglarna? Har du något favorit nagellack märke?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *