Lika Lyx Lansering

Igår var jag inbjuden till min vän Janette som lanserade sin nya och fina Lika Lyx kollektion med filtar och mössor i 100 % ekologisk bomull.

20140320-202345.jpg

Janette och jag känner varandra sedan innan från flyget då hon även är flygvärdinna. Så jag beundrar verkligen henne som startat eget företag och har två små pojkar. Helt fantastiskt fina produkter och väntar ni en bebis eller behöver en mössa så är det ju givet att besöka hennes webshop. De är verkligen stilrena och snygga produkter. En svart mössa fick följa med hem och den har redan min man lagt beslag på, så med andra ord passar mössorna både barn, dam & herr. Kanske in och shoppa vårens snyggaste mössa?!

20140320-202408.jpg

Hon har även nyligen lanserat en bok Tom & Puppes Skoteräventyr. När hon berättade om hur boken kom till, när hennes 1 åriga son blev brännskadad, grät jag många tårar….. Så hemskt, men verkligen så fint att skriva en bok. Köper du boken så går dessutom 10 kr för varje bok till donation.

20140320-202742.jpg

Har du hört talas om Lika Lyx?

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *