Mammabloggalan & mässan!

Sitter nu på bussen på väg hem från Mammabloggalan. Det var riktigt trevligt å jag är så glad att jag blev inbjuden!


På föreläsningen bjöds det på grymt goda cupcakes, jag som verkligen älskar sötsaker tackade ju inte nej till några av dessa 😉 Berättar mer om föreläsningen imorn!


På mässan träffade jag bland annat min kollega från jobbet som var där och presenterade barnmodevisningen! Bloggar mer om det imorn!


Såklart fick jag med mig två fullspäckade goodiebags, så de ser jag fram emot att packa upp. Jag gissar min lilla assistent vill vara med och hjälpa mamma med det, så jag ska spara mig tills jag kommer hem och packa upp den. Oscar brukar bli överlycklig för alla nya saker som han får 🙂

Brådis hem nu o svira om för lite tjejgalej ikväll 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *