Ramundberget – Vinterresa

Har ni planerat er Vinterresa ännu? Blir det en resa till fjällen eller solen i år?


Jag är riktigt sugen på en fjällen semester till Ramundberget i vinter. Det verkar vara så himla mysigt där uppe och dessutom så barnvänligt.


Vi har heller aldrig varit på någon riktigt fjällen semester med Oscar. Utan bara uppe i Dalarna hos min familj, så det har ju blivit våra vinter resor. Alltid mycket mer snö i Dalarna än i Stockholm och han gillar verkligen att åka skidor, pulka och snowracer. Så vårt eller Oscar bästa vinter minne är ju såklart ifrån Dalarna när han har åkt skidor eller snowracer där och nog tror jag att han kan få ännu bättre och härligare vinterminnen ifrån ”riktiga” fjällen?! Men både jag och maken gillar ju att åka slalom och har varit både i svenska fjällen och Alperna flera gånger, men svenska fjällen tror jag passar bäst för barnen när de är nybörjare.


Så visst är det väl på tiden att denna lilla söta 3 åringen får komma till fjällen. En semester för hela familjen är ju verkligen härligt, massa kvalitetstid tillsammans. Det behöver man alltid! 🙂

Planerar du någon resa i vinter? OM vart?

 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Kan rekommendera Ramundberget, ja hela västra Härjedalen förresten. Perfekt för barnfamiljer (bor själv i Funäsdalen). Hittills har det varit dåligt med snö här i området men nu börjar det fylla på sig med snö i pister och till fjälls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *