Att bara vara… Familjemys

Det är så himla skönt att ”bara vara”. Det är ytterst sällan vi är hemma en hel helg tillsammans och inte har några direkta planer och bara gör det vi känner för stunden. Denna helgen blev en sån helg, eftersom jag dessutom åker iväg imorn em igen och vidare till andra sidan jordklotet på måndag! Så är det extra skönt att vara hemma och ta det lugnt med familjen. Gårkvällens besök på BB Stockholm blev liksom helgens höjdpunkt när vi gick träffa Oscars lilla söta kusin!


Vi hade även en lång familjemiddag tillsammans ikväll alla tre och det händer ju heller inte varje dag. Låter kanske konstigt. Men så är det när man har ett jobb med oregelbundna arbetstider. Vi äter nog i stort sett bara middag tillsammans på helgerna när jag är ledig. Denna vecka beställde vi en matkasse ifrån Framtidens Mat som jag vann hos Diana. Så ikväll lagade maken timjan kotletter med rostade rotfrukter och coleslaw och till det drack vi ett riktigt gott Rioja vin, Conde de Valdemar. Å jag gillade flaskan oxå som var riktigt snygg.


Vinet passade faktiskt lika bra till vår dessert som kvällen till ära blev min favorit glass igen. Oscar gillade både köttet och potatis klyftorna, men var inte så förtjust i rotfrukterna. Kanske egentligen inte är så gott för barn?!

Har ni haft en mysig helg? Gjort något skoj?

 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *