Grand Travel Awards 2018

Igår gick Grand Travel Awards 2018 av stapeln på Hotel At Six i Stockholm. Årets största händelse inom resebranschen,  där resebranschens mest prestigefyllda pris delas ut.

Henrik Hjelt guidade oss genom galan på ett mycket roligt och humoristiskt sätt och drog gärna ett och annat skämt om resebranschen.

 Några av vinnarna  på Grand Travel Awards

 

Bästa researrangör
Ving
Alltid agentvänligt. Jobbar snabbt och lösningsorienterat. Tänker nytt.

Bästa hotellkedja Sverige
Nordic Choice Hotels
Med starka varumärken passar kedjan alla, oavsett plånbok. Bra support och fantastisk frukost. De tar också ett stort socialt ansvar i samhället vilket ligger i tiden.

Bästa hotellkedja internationellt
Carlson Rezidor Hotel Group
Fina fräscha hotell och bra agentsupport med många aktiviteter för resebyråerna. Moderna hotell och högservicenivå mot kunder.

Bästa enskilda hotell i Sverige
Haymarket by Scandic
Ett snyggt hotell i tiden och ett coolt tema och med grönt tänk. Mycket bra frukost.

Bästa transport inrikes
SAS
Bra service, hög punktlighet och stort kundansvar. De jobbar ständigt med att förbättra kundupplevelsen genom förnyad teknologi. Extra plus för en bra agentsida som alltid är uppdaterad.

Bästa flygbolag Europa
SAS
Stort linjenät, nya bränslesnåla flygplan och god produktutveckling de senaste åren. Dessutom kunnig agentsupport som alltid löser problemen.

Bästa flygbolag interkontinental
Emirates
Bekväma flyg, även i ekonomiklass. Fantastisk service i businessklass. Bra förbindelser. En mycket god produkt helt enkelt.

Bästa biluthyrare
Hertz
Mycket bra bilpark av hög kvalitet. Bra lojalitetsprogram och hjälpsam personal. Utbudet av elbilar är stort.

Bästa rederi
Birka Cruises
Hittar ständigt nya koncept. Långkryssningarna under sommaren har blivit en succé.

Bästa kryssningsrederi internationellt
Royal Caribbean International
Med världens största kryssningsfartyg, Harmony of the seas, visar man att storleken har betydelse. Rederiet förnyar ständigt sin produkt och är agentvänligt.

 

 

Ving står oss varmt om hjärtat

Vi reser ofta med Ving och tycker verkligen att de är det bästa resebolaget. Vi reser ofta gärna till Sunwing Resorts som verkligen passar hela familjen. Senaste resan gick till Sunwing Alcudia Beach och innan dess var vi i Thailand. Vårt favorit resmål Sunwing Bangtao Beach. Ja, Ving är verkligen ett säkert kort om man vill få en lyckad familjesemester.

Birka Cruises – årets rederi

Vi reser med jämna mellanrum på kryssningar och senast vi reste med Birka Cruises var på Sportlovet förra året. Så det är kanske dags snart igen.

 

Emirates

Emirates var verkligen en värdig vinnare interkontinentalt. Vi flög ju med Emirates till Dubai strax innan jul och var verkligen nöjda med det.

 

 

Middag

Efter galan bjöds det på god mat, vin och fantastiskt trevligt mingel.

Summer Burst Tallink

Tallink stod för kvällens musik med inspiration från Summer Burst under kvällen.

Mingel

Jag träffade många härliga människor från resebranschen och minglade hela kvällen lång. Här med Rosita från Royal Caribbean International, som var en av vinnarna under kvällen.

Fotograf; Peter Bergström.

Sedan hängde jag med Helena & Peter från Freedom Travel.  Man har aldrig tråkigt med likasinnade personer och tiden verkligen springer iväg.

En mycket trevlig kväll på alla sätt och vis. Dock saknade jag att de inte har en kategori med årets reseinfluencer eller årets resebloggare. Det är något de borde ha med till nästa år, eftersom det har blivit så stort numera. Allt digitaliseras ju mer och mer och snart tror jag inte det är många som köper en papperstidning eller ett resemagasin. Resebloggarna har så många bra artiklar om världens alla hörn.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.