Bloggmiddagen 2013

Vilken trevlig och fantastisk kväll det blev i fredags.  Årets Bloggmiddag 2013 gick av stapeln och var verkligen en perfekt kväll i goda vänners lag. Ca 50 bloggande mammor som alla har samma intresse, fota, blogga och ”tjitt tjatta”, kan det bli annat än skoj då?!


Jag fick trevliga bordsdamer som var  AnnikaKinJenny, Bambi och Annelie. Vi drack vin, skrattade och hade roligt hela kvällen. Kunde inte förstå hur nästan 5h kunde gå så himla fort…..


Det sägs ju att blondes have more fun eller hur?!


Vi åt middag på restaurang Sahara som har fantastiskt god libanesisk meze. Vi fick 16 olika rätter och jag åt av nästan alla. Jag älskar ju verkligen plockmat och olika såser så detta var verkligen ultimat för en perfekt middag!

Bilder lånade från Allt och Lite Annat.


Vi fick alla gå hem med inte mindre än TRE proppfulla goodiebags  och fyra vinster var, helt galen vilken kväll, nästan bättre än julafton! Soda Streamen var helt klart den bästa och den har redan invigts idag, tillsammans med en massa gott godis och doftljus!

Tusen tack till Ewa och Anna som ordnade allt – ni är fantastiska och jag längtar redan till nästa års Bloggmiddag 2014 😉

Spana också in

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *