UnderBARA BARN Mässan

Igår var jag på den populära underBARA BARN mässa som jag har sett fram emot länge. Vi var ett 50-tal bloggare som var inbjudna till VIP-bloggfrukosten på morgonen och fick ett fint VIP pass som gav oss inträde på alla andra mässor oxå. Den halvtimmen vi hade för oss själva på mässan gick väldigt fort.


Ebba von Sydow Kleeberg var där och man fick köpa hennes Gravidbok och även tävla om den. Så träffade jag fina Johanna från By Engberg.


Jag och Jenny hade fullt upp hela dagen. Så många spännande utställare. Så hämtade vi ut den populära Loppi påsen hos Loppi i deras fina monter.


Många spännande utställare Geggamoja har ju så fins kläder och visade upp deras nya ute kollektion. Tröstisar hade definitivt den finaste montern och visade deras nya snuttisar. BCWW visade upp sina snygga barnsnickarkläder och barnen fick snickra i en hörna. Jag hade önskat att jag hade med mig Oscar för det fanns verkligen så mycket att göra för barn där ute. Som ett enda stort lekland, så verkligen perfekt att åka dit med barnen. Även Bobles var där så barnen fick leka i deras ”lekborg” som Oscar gjorde i torsdags på deras barnevent. Nåt som jag aldrig har sett tidigare är Kiss och Bajs leksaker, och jag fick med mig Kiss och Bajs tatueringar hem som jag gissar kommer bli väldigt populära hos Oscar.


Träffade även fina Niiinis som jag inte träffat på länge. UnderBARA BARN mässan är verkligen super mysig. Den ger en härlig stämning, man träffar många vänner, härliga utställare och de flesta utställare har många bra erbjudanden under hela helgen. Missa inte Maxomorra, me&i’s och Rockefella´s utförsäljning av fina kläder. Så passa på att åka dit om du har möjlighet. Jag önskar att jag kunde åka dit igen i helgen. Men nu är helgen helt full smetad med andra skojigheter istället. Å senare får ni se några av mina fina fynd från mässan!

Har du besökt underBARA BARN mässan?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Tack vännen !!
    Förkylningen kom som från ingenstans och jag känner mig faktiskt rätt ynklig här i soffan 😉
    Biljetterna kom igår så om jag mår bättre i morgon blir det bio – annars får det vänta till bästa helg !!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *