En rosa Babyshower för prinsessan

Snart får vi en liten prinsessa i ”familjen” och det ser vi väldigt mycket fram emot. Det är Oscars faster som ska få en liten i november, å som vi längtar. Redan i augusti så började jag i hemlighet planera en Babyshower för henne och kontaktade flera av hennes vänner!


Jag och Oscar har bakat en rosa fin tårta och blev så glad när jag hittade det här fina och passande tårtoblatet hos Kalaspinglan. Det är egentligt ett ”doptårtoblat” men jag tycker verkligen det passade perfekt för en Babyshower när man redan vet könet innan!


Vi möttes upp idag på dagen sex tjejer och söta K kom med en massa dekorationer och rosa ballonger!


Rosa bubbel, rosa tårta, rosa cupcakes och rosa servetter… Ja, allt i rosa såklart! It is à girl!


Vi dukade oxå upp med en liten god buffé med färskt bröd, olika ostar, marmelad och grönsaker!


Först föderskan blev minst sagt förvånad och överraskad när vi plingade på dörren med en massa rosa presenter. Men efter en hel dag med massa tjej och bebis snack tror jag hon är rätt redo för att bebisen ska komma nu!

Fick du någon Babyshower när du fick barn? Eller har du varit på någon Babyshower? Mina vänner hade faktiskt en Babyshower för mig helgen innan Oscar föddes, jätte kul! Jag älskar verkligen såna här tillställningar och hoppas såklart på att få ordna flera snart!

 

Spana också in

6 kommentarer

  1. Första och enda gången jag var på babyshower var när min syster väntade sitt första barn -innan dess hade jag bara sett det i något amerikanskt program på TV. Babyshowern var väl kul i och för sig, men det är ju ingen svensk tradition egentligen och känns definitivt inte som något man ”måste” ha…

  2. Härligt! Snygga bilder och ser ut som en fantastisk shower! =)

    Jag planerar två just för tillfället en till en prinsessa och en till en prins =) Jag älskar att få planera och dona =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *