Playdate med bebis fokus!

Idag har vi haft en liten playdate och mamma träff hemma hos oss på dagen! Eller After Dagis som vi numera kallar det! Eftersom flera av mina vänner i min mamma grupp redan fått bebbe no 2 och är mamma ledig igen och inte ”får” ha barnen på förskolan mer än Max 6h per dag så brukar vi försöka ses lite då och då så barnen får leka lite! Eftersom jag jobbar oregelbundna tider och är ledig mycket i veckorna är vi oxå med när vi kan. Så idag sågs vi hemma hos oss, fyra mammor, fyra lekglada 2-åringar som hade hur kul som helst och 2 små söta bebisar!


Oscar ville hålla både Walter och Ella och var så gullig när han höll i båda och kände sig nog stor!


Jag hann bara fånga honom på bild med Ella! Han var så mån om att hon skulle ha nappen i mun! Trots 6 kidz så var det väldigt lugnt och vi mammor fick fika i lugn och ro på Malins goda cheesecake medan barnen lekte i Oscars rum i nästan 2h!

Hinner ni med playdates i veckorna?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.