Välkommen hit alla nya läsare :)

Vad kul att ni är så många nya läsare som har hittat hit till min mammablogg. Har sett att jag har legat på plats no 4 på Allt för föräldrars topplista de senaste dagarna vilket såklart glädjer mig mycket 🙂


I min blogg får ni ju hänga med på våra resor såväl inom Sverige som utomlands. Min största passion här i livet är att resa. Men resa kan man ju inte göra jämt. Så jag bloggar även om mitt stora intresse av barnmode, barnkläder, smarta saker och leksaker för barn och lite mammalyx. Ni får hänga med oss i vårt vardagsliv, på events, läsa om nya produkter och jag försöker titt som tätt ha roliga tävlingar som passar er kära bloggläsare!

Nåt annat ni gärna vill läsa i min Mammablogg? Lämna gärna en kommentar.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *