Vardagsakuten – stor hjälp i vardagen

Som ni vet var jag ju på ett matlagningsevent för några veckor sedan med Vardagsakuten, som är en ny hemsida med en massa bra tips för barnfamiljer! Jag tycker man får stor hjälp med tipsen från hemsidan. Sen är det jätte roligt att jag & Oscar fastnade på bild oxå på sidan.

Mitt bästa tips när det gäller vardagsmatlagning är definitivt storkok. Imorn är det dax för jobb igen och jag åker söderut några dagar. Så jag passade på att göra en stor lasagne idag, så killarna bara kan värma middagen snabbt när jag är borta.


Till min makes stora förtjusning passade jag på och gjorde en kladdkaka i vår nya micro med crispfunktion. Så det tog väl typ 15 min att göra kladdkakan, snabbt och enkelt – men super gott blev det. Jag är oxå svag för choklad och kunde inte låta bli att äta den ikväll!

Vad är dina bästa & smartaste vardagstips? Ge mig alla dina tips du kan. Jag är så tacksam för smarta tips i vardagen, eftersom jag reser så mycket i jobbet och försöker göra mycket flera dagar i förväg i den mån det går!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *