Härlig strandpromenad i Las Palmas

Med på min senaste tur till Las Palmas hade jag en Sony Xperia Z med mig för att testa kameran i mobilen. Så under min morgon promend längs strandpromenaden i Las Palmas passade jag på att fota den vackra och härliga miljön. Jag blev riktigt nöjd med kameran i mobilen som ger otroligt bra ljus. Strandpromenaden i Las Palmas är även väldigt bra att gå med barnvagn. Jag gick hela strandpromenaden och det tar över 1h om man går fram och tillbaka åt båda hållen. Perfekt morgon promenad med fantastiska vyer. Bilder säger ju mer än hundra ord 😉 Jag passade även på att inviga mina nya vårliga träningskläder ifrån Pierre Robert och avslutade morgonpromenaden med en riktigt god och lyxig frukost längs strandpromenaden.

 

 

 

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Snygg som alltid 🙂
    Jag har aldrig testat pierre roberts träningskläder
    – Är det något du kan rekommendera ?
    Mobilbilder är inte det sämsta, och det bästa med det är ju att telefonen ofta finnsnära till hands !
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *