3-årskalas i Västerås

Vi har haft en riktigt mysig dag idag i Västerås på ett roligt 3-årskalas hos Oscars kusin F. De var verkligen fullt ös på killarna.


Mkt gott fika & tårta fick vi, men killarna var mest intresserade av att leka med alla bilar och F nya cykel. O var helt överlycklig och cyklade runt runt på cykeln. Så det blir nog en ganska given 3-årspresent åt Oscar oxå. El kanske redan i vår när man kan cykla ute?!


Söta lilla Stella som snart fyller 1-år var oxå där och busade med killarna! Å mammorna fick sig en trevlig fika stund! Även Oscars mormor va där till vår stora glädje. Vi hade ju inte setts sen min födelsedag i Thailand så det var mysigt! O hade ju henne en helg för sig själv när jag va i Mexico 🙂 Nu är vi på tåget hem och Oscar slocknade direkt!

Spana också in

1 kommentar

  1. Va härligt med kalas och en massa godsaker !! 🙂
    Här började jag och C dagen med en löptur igår – 4 km lyckades han pusha mig att klara… En milstolpe för mig 🙂
    Vi är ju ganska dåliga på att få i oss frukt allihop, viggo gillar ”banan pengar” ( skivad banan ) men annars tar han mest bara ett bett och lägger tillbaka frukten i skålen.
    Jag gör ju smoothie varje dag och får i mig frukt och bär därigenom, men det gillar inte viggo så jag antar att vi helt enkelt får fortsätta ha frukten hemma och framme och hoppas att han ska få smak för det…
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *