Blöjor, barnmat & barnartiklar i Spanien

Reser ni till Spanien / Kanarieöarna med små barn eller en bebis så finns det mesta man behöver ha på resan att köpa där.


Jag gjorde en liten check igår när jag var och handlade i ett litet mindre supermarket igår längs strandpromenaden i Las Palmas. Där fanns det mesta. Blöjor av olika märken, barnmat bl.a. Nestle produkter som även finns i Sverige, nappar, andra skötselproduker man behöver till en liten liksom tvättservetter som går åt i massor!


Så med andra ord behöver man absolut inte släpa på det. När man reser på charter får man ju oftast bara ha 15 kg incheckat bagage. Så då är det ju smart att man enkelt kan köpa det mesta på plats!


Hur tänker du kring ert packande när du är ute och reser? Tar du med dig det mesta? Eller handlar på plats?

Spana också in

3 kommentarer

  1. OBS! Även om det är nestle behöver det inte innebära samma hemma! När jag handla i Spanien senast var det salt i barnmatsburkarna.

  2. Det är bra att ha med sig så mycket av det man behöver som möjligt, tycker jag. Annars får man leta/handla det på plats, vilket tar tid från själva semestern. Vill gärna ha så lite ’måsten’ som möjligt, speciellt om semestern är kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *