RIU Playacar – Barnvänligt hotell i Mexico

Nu när vi var i Mexico och bodde i Playacar strax utanför Playa del Carmen hade vi fri tillgång till RIU Playacar hotellet. Vi bodde ju på RIU Tequila, men man fick utnyttja flera av RIU-hotellen, vilket var en av anledningarna till att vi bokade just ett RIU hotell i Mexico / Playa del Carmen. Jag tänkte dels är det roligt att variera sig med både pooler, stränder och restauranger. Å jag hade helt rätt. Favoriten blev faktiskt RIU Playacar som låg helt fantastiskt underbart på stranden oxå.


Poolområdet var stort, vi badade mest i den stora poolen där poolbaren var, bubbelpoolen eller hängde vid barnpoolen. Sen fanns det även en till stor pool, som vi inte hängde i.


Det mest positiva med detta hotellet var att barnpoolen och RIU lekland låg i anslutning till varandra, så Oscar kunde springa emellan. Ibland ville han leka och ibland vara i poolen. På fm och em-dagarna var lekhuset öppet med en lekledare, så ibland hängde Oscar där, medan vi låg och solade. Perfekta barnvakten. Dock inga skandinaviska lekledare utan engelsk/spansktalande. Men det gick super bra ändå.


Sen var ju närheten till stranden underbar. Vi låg alltid vid poolen, nära barnpoolen, men vi gick ofta ner på stranden och badade eller lekte på stranden. Här var det oxå mysigaste utsikten från lunchrestaurangen när vi satt och åt satt vi oss alltid närmast stranden och bara njöt av den vackra utsikten. Ett mycket trevligt och mysigt hotell och perfekt om man vill bo vid stranden, äta god mat

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *