No 6 – mysig restaurang i bergen

En restaurang som jag har hört talas mycket om här i Thailand – Patong är No 6 i bergen, som ligger ca 5 min rätt ovan för Patong med taxi. De har väldigt god thaimat. Igår hade jag nöjet att besöka den för första gången.


Det var verkligen en mysig men väldigt enkel restaurang med god thaimat. De hade de mesta man kan önska sig på menyn och det var väldigt billigt. Jag hade verkligen längtat efter mina favoriträtter som jag nästan alltid äter i Thailand. Chicken casewnut och vårrullar till förrätt. Såklart funkar det att äta där med barn. Men resan dit i Tuk-Tuk skulle jag inte rekommendera med barn, åk hellre taxi för vägarna var riktigt kringelikrokiga.

Vad vill du veta mer om Thailand?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *