Sawadee Kaa Thailand

Här går det fort mellan vändningarna… I tisdags morse landade jag från semester i Mexico och tidigt imorse landade jag i Thailand efter en låång arbetsdag / natt. På bara ett par dagar har jag förflyttat mig nästan ett halvt varv på jordklotet… I alla fall 13h i tidsskillnad. Det är nog det mesta jag har varit med om. Hann ju knappt inte komma in i den svenska tiden. Kändes mest som vi sov, packade upp, sov, tvättade, packade, myste med Oscar och sov…. Skämt å sido men man blir rätt snurrig i bollen av jetlag. Den som har tagit det bäst är faktiskt Oscar. Han har somnat i vanlig tid på kvällarna och sovit längre på mornarna. Vi har väckt honom runt 8-tiden. Även igår hade han somnat vid 20 och maken väckte honom vid 8 imorse. Jag tror faktiskt att barn är mer anpassningsbara än oss vuxna och än vad vi tror. Hur har dina barn reagerat på jetlag?


Jag är mest bara trött…. Kom i säng vid 6 imorse svensktid och sov bara 3h i en underbart skön säng. Men vill ju komma in i den Thailändska tiden direkt och dra nytta av dagarna här nedan, så jag ställde klockan på 15 och checkade in på Vayo för lite fotvård och kopplade av här istället.

Jag har egentligen hur många blogginlägg som helst att skriva. Har fler inlägg / bilder från Mexico som jag har tänkt att dela med mig av. Jag har fått några frågor att svara på. Men tiden har verkligen inte räckt till och sömnkontot är fortfarande på minus. . . Men jag lovar er en massa härlig inspiration i påsk. En blandning av Mexico, Thailand och inspirerande gästbloggare – hur låter det?

Hoppas du har en skön låååång fredag!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *