Påsk på elefantryggen i Thailand

Förra året var ju vi på semester i Thailand hela familjen över påsk och bodde på barnvänliga resorten Sunwing Kamala Beach. Då tog vi en utflykt till en ”elefant farm” och red elefant på påskafton.


När jag ser tillbaka på bilderna för 1 år sen, ser Oscar så liten ut… Vad de växer mycket på 1 år.


Det var verkligen en upplevelse ut över det vanliga och framför allt spännande för Oscar & Astrid, vars familj som vi reste med. Vi fick även möjlighet att se på när de tvättade och matade elefanterna, samt se apor, men de satt tyvärr fast….

”Elefant farmen” låg mellan Kamala och Patong och det var alltså inte alls långt att ta sig dit. Absolut en perfekt utflykt med barn, men jag måste ju ändå säga att jag är emot elefanter i fångenskap….

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *