Mysig strandpromenad :).

Nästan varje morgon har jag och Osciz vart ute och gått en morgon promenad på den mysiga lilla strandpromenaden.


Idag blev sista morgon promenaden 🙁 Kamala Beach är inte så lång, från oss till ena änden av Kamala Beach har det bara tagit ca 15 min i rask takt. Kanske lite längre tid om man går långsammare?! Så 30 min power Walk bara…. Bättre än inget!


Det är en helt ok strandpromenad att gå på med barnvagn när man går åt ena hållet, som vi har gått. Går man åt andra hållet så är det tyvärr ingen strandpromenad. Oscar har vart så himla nöjd i vagnen. Det är väl så mkt skoj och spännande att titta på här?!


Ena biten av strandpromenaden kantas av lite shopping, restauranger och massage ställen!

Oscars pappa har hängt med på några promenader, när han inte har tränat på gymmet. Idag avslutade jag promenaden med ett träningspass på gymmet.


De har ett litet gym med några maskiner och lite hantlar, som funkar alldeles utmärkt när man ska träna. Tyvärr har jag varit alldeles för lat på denna semestern…. Gymbesöken för min del kan tyvärr bara räknas på en hand…. Jag skyller på värmen att jag inte har orkat….;) 35 graders värme i stort sett dygnet runt här. Får bli mer träning när jag kommer hem istället! Men ett perfekt hotell för dig som vill ha en aktiv semester, eller inte……;)

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *