Packa lätt när man reser med barn

Det svåraste när man reser iväg en längre tid, i dessa fall var båda resorna 16 dagar, tycker jag det är sjukt svårt att packa lätt…


Bilderna till vänster är när vi var i Thailand förra året och bilderna till höger är från i år. Förra året bodde vi på ett sunwing hotell, vilket betyder att man får ha 30 kg/ person plus att Oscar som då var Infant (under 2 år) får ha 10 kg. Det innebar att vi fick ha totalt 70 kg. I år när vi reste till Mexico får vi ha 60kg bagage, 20kg / person inklusive handbagage och i Mexico var de stenhårda med övervikt. 15 US Dollar / kg tog de och vi klarade oss nåt och jämt. Tror vi landade på 59 kg med allt… Ja de vägde ALLT! Helt galet. Så tänk på det när du reser… Det är svårt att packa lätt när man reser med barn…

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *