Jetlag igen – efter 2 härliga veckor i Mexico

Jetlag får man ju inte bara när man åker på semester utan även när man kommer hem… Jag oroade mig såklart för denna jetlagen också när vi skulle komma hem, eftersom man då är kvällspigg och morgontrött…. Dock verkar det ännu inte ha blivit så för oss…. O var riktigt trött igår….han sov ju ”bara” 5h på flyget och sen sina vanliga 30 min på dagen igår, så han somnade redan 19.20 och tro mig han sov till 8.20 imorse….då väckte vi honom. Men han vaknade ett par ggr inatt….inte så konstigt, eftersom det är STOR tidsskillnad med 7h…. Men, han verkar i alla fall ha kommit rätt bra in i tiden. JAG var dock super trött både igår och hade svårt att komma ur sängen imorse….. Vi får se hur jetlagen fortskrider. Men det är ju smart att tänka på också när man ska ut och resa, eftersom det tar ett par dagar av semestern att komma in i tiden, liksom när man kommer hem att komma in i den vanliga vardagen och att man förlorar ev en del sömn när man reser osv. Alla påverkas olika av det.


Vi har börjat att fira påsk här hemma redan igår, då fick vi besök av Lindts påskharar igår 😉 Eftersom mamman i familjen packar väskan imorn IGEN och åker österut på jobb, så gäller det att fira när man har möjlighet. Riktigt gott var det med Lindts choklad påskharar. För att inte tala om hur gott det var med en riktigt svensk frukost med knäckebröd och God Morgon juice. När man är borta mycket, så uppskattar man vissa saker extra mycket och det är definitivt svensk frukost, choklad, kaffe och lakrits som jag saknar när jag reser mycket!

Spana också in

1 kommentar

  1. Välkomna hem! Jag har följt er härliga Mexicoresa.

    Ang. Sunwing Kallithea på Rhodos, har du läst min recension för hotellet? Där beskriver jag de olika byggnaderna. Inklusive berättar vilken/vilka som är mina favoriter 🙂 http://rositareser.se/sunwing-resort-spa-kallithea/

    Sunwing Kallithea är också – liksom Sunwing Alcudia – välbokat. I alla fall i högsäsong och ”de bästa rumstyperna”. Vi kunde inte få ”pool acces-rummen” på Triton för hela vår semesterperiod (bokade sex månader innan avresa), vi får byta byggnad under vår semester men det är OK. Glädjer mig massor att återse hotellet, dess personal och Rhodos!

    Kram, Rosita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *