Baby Jogger City Tour – smartaste resevagnen

Jag har haft många olika barnvagnar under min tid som mamma på snart 6,5 år. Men har faktiskt inte hittat den ultimata resevagnen förrän nu. Baby Jogger City Tour måste vara den bästa resevagnen – åtminstone den bästa resevagnen som jag har haft. 


Jag var på jakt efter en resevagn innan vår Mallorca resa och Ludwig skulle hinna bli 5 månader till resan. Men eftersom packningen helst skulle vara minimal så blev jag så glad när jag hittade Baby Jogger City Tour. En liten resevagn men ändå väldigt stabil och Ludwig sov väldigt bra i den. Det är inte helt fullt liggläge, men det funkade super bra ändå. Viloläge som var nästan liggläge. Man kan reglera ryggstödet precis hur man vill ha det. Mycket enkelt att fälla upp och ner. 

Vagnen var väldigt enkel och skön att köra liksom lyfta. Dem väger bara 6,5 kg (utan bebis). 

Suffletten har UV-skydd 50 i sig, vilket är perfekt när man reser på solsemester. Man kan även enkelt spänna fast bebisen i selen. 

Bra rull på vagnen och den fick sig några kilometer varje morgon längs strandpromenaden i Puerto de Soller. 


Det bästa av allt är att den går som ett handbagage på flyget och att väskan som den konmit i är som en ryggsäck. Så jag kunde utan problem ha vagnen på ryggen, Ludwig i hans Baby Björn bärsele  på magen, en handväska och en resväska. Så fantastiskt bra. 


Ludwig har sovit hur bra som helst i den så han längtar bara tills nästa resa när han ska få åka i den igen. 

Marknadens senaste resevagn och ett vrål åk till Baby L 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej, Ska ut och resa med denna vagn med våran 6 månaders – hade ni en extra sittdyna i vagnen? //Emma

  2. Hej! Skulle du säga att vagnen passar även för en 2 månsders bebis? Vi har en tjej på snart 3 år och en liten och ska ut och resa men funderar på att köpa en babyjogger dubbelvagn då vi helst hade önskat slippa ta med vår buffalo med liggdel. Vet du även om barnvagn räknas som ett kolli eller om man måste betals extra för incheckning av vagn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.