Morgonpromenad i Playacar

Nästan varje morgon sen vi kom hit har vi gått en morgon promenad 30-45 min beroende på hur varmt det varit, i Playacar innan frukosten. Det är en perfekt start på dagen och roligt att se lite av den lokala byn. Vi börjar alltid morgon med att hämta en låda med melon åt Oscar som han får äta i vagnen under promenaden och sen tar vi med en cappucino från hotellet eller går förbi Starbucks och köper en god latte. I början av semestern var vi ute på promenad strax efter 6 sen blev det strax efter 7 och idag nästan 8. Så vi blir mer och mer morgon trötta 😉


Även Oscar tycker det är skoj att åka vagn. Vi kollar på alla fina hus, palmer, kokosnötter, bilar och det roligaste av allt är när vi kommer till fågelparken, där vi kan stå och spana in och se en hel del olika fåglar. Vi har mest sett pelikaner och rosa flamingos. Men även några andra fågelarter som jag tyvärr inte fångat på bild. Vi brukar gå till ”gränsen” till Playa del Carmen, vilket tar ca 20 min från vårt hotell och sen tillbaka. Så med andra ord bor vi väldigt nära Playa del Carmen. Men vi har varit väldigt lata och bekväma och bara hängt i Playacar, då vi egentligen inte har något behov av att åka in dit. Allt finns ju här, shoppingcenter, god mat & dryck och en fantastiskt fin sandstrand och härliga poolområden och lekparker.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *