Ännu mer Turkiet med barn

Min nästa gästbloggare är min söta vän Diana, som ni säkert sett att jag umgås rätt flitigt med. Hon älskar också att resa som mig och delar här med sig om sin senaste resa med sin familj till Turkiet förra sommaren.

Hej, Diana heter jag och bloggar på Dianasdrömmar.se, jag har fått äran att gästblogga hos Lina. Tänkte tipsa om ett av de bästa hotell jag har bott på med mina killar, barnvänligare hotell får man leta efter. Vi reste med Ving till Turkiet och bodde på Long Beach.

Hotellet är ett av dom bästa hotellen jag har bott på och det har 5 pooler, 2 med vattenrutschbanor, en salt vattenpool, en pool med bar i poolen, som var vår favorit och en större pool, spa, en spelhall med 7 D bio, en biograf mm. 5 restauranger bla en mexikansk, en italiensk, en turkisk mm

Närheten till stranden med en mysig pir med solstolar, fräscha duschar och alltid lediga solstolar både på stranden och vid poolerna och rena badlakan varje dag – lyx!
Kika gärna in hos mig om ni vill läsa mer om resan. Kram Diana

Vill du bli min nästa gästbloggare? Maila gärna en reseberättelse om vart du har rest med din familj på lina_g80@hotmail.com

 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Låter ju super lyxigt! Åh vad jag längtar tills vi åker på nästa semester!
    Vad skoj att hitta finaste Diana att gästblogga här!
    kram!

  2. Mitt namn var visst inte länkad när jag var inne så testar igen. Dumt att det blir så när man loggar in men nu har jag testat att skriva in min sida i min panel för bloggen så får vi se om det funkar så! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *