Mexikansk restaurang & Minidisco

Igår testade vi hotellets fjärde restaurang som ingår i all-inclusive konceptet och det var den mexikanska restaurangen, nere vid havet eller vid RIU Yucatan hotellet. Jag ångrar nästan att vi inte har gått dit tidigare då maten var så himla god, framför allt för att jag älskar det mexikanska köket.


Oscar är fortfarande för trött för att äta en rejäl middag vid 19, så vi var och åt middag med honom redan vid 17, sen fick han äta lite melon med oss och ligga i vagnen och kolla på Bilar på sin lilla dvd-spelare, funkar hur bra som helst. Ser så många barn som somnar vid middagsbordet på restaurangerna. Så de flesta europeer har nog en del jetlag när de kommer hit. Vi har nog aldrig ätit så många lugna middagar tillsammans som här.

Till förrätt var det buffé,både en kall salladsbuffe och en varm med mexikanska smårätter. Sen fick man välja huvudrätt och efterrätt. Eftersom jag älskar fajitas tog både maken och jag shrimp fajitas. Sen tog vi en varsin efterrätt och delade, men vi var rätt mätta när de kom in. De hade även fruktbuffe till efterrätt, men de åt vi av till förrätt istället.


Både igår och i förrgår har vi faktiskt varit på Minidiscot. Oscar har dock vart jätte trött och inte velat vara med och dansa alls på
Scenen och sen somnat i vagnen efter 5-10 min. Men de har vart jätte bra Minidiscon, idag körde de all in på Gangnam style 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *