RIU Tequilas fantastiska restauranger

Vi blir mer och mer imponerade av den goda maten här på hotellet, framför allt middagarna. När man bor på ett all-inklusive hotell ska man kanske inte ha för höga förväntningar på maten. Sen Oscar kom till världen har vi faktiskt åkt på all-inklusive semestrar fyra gånger tidigare, så detta är femte gången. Framför allt för det är enkelt & bekvämt. Men maten här på RIU Tequila är verkligen fantastiskt bra och god. Middagarna överträffar varandra.


I förrgår gick vi tillbaka igen till Steak House – Lupita och åt 5-rättersmiddag igen och Oscar sov i vagnen. En riktigt trevlig kväll.


Igår kväll var det Karibiskafton i buffé restaurangen och man märker att de lägger verkligen ner ett stort engagemang på att variera maten, smycka både restaurangen och maten på ett fint och trevligt sätt. Såklart har de en liten barnhörna med ex korv, pommes, hamburgare osv Men i restaurangen finns ex alltid pasta corner där du får din egen pasta tillagad, du väljer först vilken pasta du vill ha och sen innehållet i såsen. Jag brukar göra en pasta med pasta skruvar och köttfärssås åt Oscar vissa kvällar. Sen finns hur många olika pizzor att välja mellan och en gigantisk salladsbuffe och dessutom olika mexikanska rätter plus kvällens tema rätter… Så man går aldrig hungrig därifrån.


Även efterrätterna är så goda. De är nog till och med värda ett eget inlägg. Oscar älskar jordgubbsspetten och jag kör såklart mina i choklad fontänen först 😉 Å för att inte tala om hur gott det är med gul mango & glass?! En perfekt buffé för både stora och små!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *