Vattenpistol – perfekta semester leksaken

Igår sa vi hejdå till Oscars nya kompis Alicia som åker hem idag. Så himla synd för de har lekt så himla bra under semestern. Det är så himla roligt på semestrar då barn skaffar sig enkelt nya vänner och det blir lätt så att vi vuxna oxå får trevligt tillsammans. Vi hade många trevliga poolhängs dagar med Alicias familj. Så vem vet kanske blir det en trevlig playdate hemma i Sverige oxå. Oscar och Alicia var nästan exakt lika gamla, 2v skilde det mellan dem.


Till Oscars stora glädje så fick han Alicias alla strandleksaker oxå och det bästa var nog vatten pistolen! Oscar hade ju med sig två egna vattenpistoler hit, men den ena gick sönder och den andra tappade vi… Så fick han en av snälla Alicia som han lyckades ha sönder… Sen gick vi Playacar runt igår för att köpa en ny vattenpistol åt Oscar igår, men de var slut överallt… Vattenpistoler verkar vara ”hård vara” i Mexico 😉


Så gissa om Oscar blev överlycklig över den nya Vattenpistolen idag! Nu blir det nytt vattenkrig i poolen 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *