Sjukhus besök i Mexico

Ingen semester utan lite drama! Tack å lov är det inte Oscar som e sjuk denna gången utan maken. Han har haft halsont ett par dagar och vaknade idag med lite örvärk. Eftersom jag vet hur farligt det är att flyga med öron inflammation så ville jag kolla upp det, så vi kan flyga hem på
Måndag. På fm gick vi till kliniken på hotellområdet som har öppet 24h om dygnet och de hänvisade oss vidare till akuten på Hospiten.


Så nu sitter vi i väntrummet och väntar på att få komma in. Det är alltså inga större fel på oss. Vi vill bara kolla makens öra. Mexikanska sjukvården so far verkar toppen. Man fick välja mellan att öppna ett Konto på 2000 dollar eller ringa sitt försäkringsbolag. Eftersom vi har en bra resförsäkring via vår hemförsäkring IF i Sverige, så ringde vi dem och de öppnade vårt ärende så vi slipper betala något. Super bra! Bloggar mer sen.. Gissar ni blir nyfikna hur det går?!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *