Perfekt ställe att fira 4-årig bröllopsdag på

Vi är verkligen i paradiset. Perfekt ställe att fira 4-årig bröllopsdag på!


Klockan är ju inte ens lunchtid men vi har so far haft en riktigt mysig förmiddag med väldigt god frukost, liksom varje morgon. Bad & lek på både stranden och vid poolen. Nu väntar en liten siesta för oss alla innan lunchen.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Underbart !! stort grattis på ER dag !!
    Jag hoppas att jag ska få tillfälle att fira mina bröllopsdagar utomlands de kommande åren oxå, men just nu verkar C allra mest sugen på en fotbollsresa till england så vi får väl se om det blir ett tillfälle för mig att ”testa” något nytt !?
    ( jag är ju totalt ointresserad av sport… )
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *