Barnvänliga Playa del Carmen

Igår åkte vi som sagt in till Playa del Carmen och mötte upp min vän Sofia och Oscars förskolevän Juni som jag övertalade till att åka till Mexico samtidigt som oss nästan. Dock åkte de 1v innan oss och kom nyligen tillbaka ifrån vackra Tulum.


Vi hade en riktigt mysig dag tillsammans på stranden och barnen lekte så himla bra i vattenbrynet. Playa del Carmen är verkligen Barnvänligt. Relativt långgrunt och inte så höga vågor som i Playacar eller Cancun som jag var i för 1 mån sen. Vi avslutade eftermiddagen med Starbucks. De har väl ändå världens godaste kaffe?! En Vanilla Latte fick det bli och kidzen fick glass och sprang runt och lekte på torget medan vi snackade. Märks att de verkligen är duktiga på att leka tillsammans. Har du vart i Mexico? Eller planerar att besöka Mexico? Det är verkligen Barnvänligt och jag kan starkt rekommendera det. Vi stor trivs 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *